‘Mission Accomplished’

Πίσω απ’τη βιτρίνα της ΝΑΤΟϊκής ‘επανάστασης’, η εικόνα είναι διαφορετική.

Χωρίς πολλά σχόλια, μερικά στιγμιότυπα από το ρεπορτάζ του Russia Today από γειτονιές της Τρίπολης, επειδή η εικονική πραγματικότητα της ψευτο-επανάστασης έχει πλέον απογειωθεί τελείως, με τις στημένες εικόνες της ηρωικής υποδοχής στους εγκληματίες πολέμου Κάμερον και Σαρκοζύ στην Τρίπολη, συνοδευόμενων από εκατοντάδες μισθοφόρους, και τα με τα ΝΑΤΟϊκά αεροπλάνα να βομβαρδίζουν ακόμα περιοχές της Λιβύης που δεν έχουν υποκύψει….

Σε περιοχές της πόλης η θριαμβευτική είσοδος των ανταρτών είναι σαν να μη συνέβη ποτέ.

– Θα κάναμε τα πάντα για τον Καντάφι, ακόμα κι αν χρειαζόταν να δώσουμε τις ζωές μας.

Η υποστήριξη για τον Καντάφι αρχίζει να υποχωρεί όταν προσέχουν την κάμερα που έχουμε.

– Όλοι εδώ αγαπούν τον Μουαμάρ Καντάφι.

– Θα μπορούσατε να το πείτε μπροστά στην κάμερα?

– Όχι, είναι επικίνδυνο.

Η ίδια κατάσταση επικρατεί και αλλού:

– Ο Καντάφι είναι 100% καλός. Δεν τη θέλουμε αυτήν την επανάσταση. Δεν τους ξέρουμε τους αντάρτες.

– Θέλουμε να φύγουν.

– Μπορείτε να το πείτε μπροστά στην κάμερα?

– Όχι, όχι , ευχαριστώ. Αν το πω μπροστά στην κάμερα θα στείλουν μια σφαίρα κατευθείαν στο κεφάλι μου. Είναι εγκληματίες, δεν τους ξέρετε? Τους αποκαλείτε ‘επαναστάτες’.

– Η Τρίπολη τώρα ελέγχεται από το Μεταβατικό Συμβούλιο. Αλλά εμείς δεν έχουμε καμμιά ελευθερία να εκφράσουμε την άποψή μας. Αν πούμε κάτι υπέρ του Καντάφι μπορούν να μας σκοτώσουν ή να μας συλλάβουν. (…) Οι αντάρτες αντιπροσωπεύουν μόνο τους εαυτούς τους, όχι το λιβυκό λαό. Αυτή η επανάσταση ξεκίνησε με σκοτωμούς με σκοπό τον εκφοβισμό. Τα χέρια τους είναι βαμμένα με αίμα.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to ‘Mission Accomplished’

 1. φερμ says:

  Ευτυχώς που δε το ποσταρισα και γω, θα χαμε δευτερο ατύχημα χε χε.
  Ναι το είδα και γω και ειχα σκοπο να το ποσταρω, καλά εκανες.

 2. ikonikos says:

  Ευτυχώς που από σπόντα και λόγω των συγκρουόμενων συμφερόντων μεταξύ μερών της ρωσικής ελίτ ακούγονται και πολλές αλήθειες γι’ αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, που γίνεται πλέον το νέο κτηνώδες πρότυπο της υπερεθνικής ελίτ για την επιβολή του συστήματος παγκόσμια…

 3. Ομπλόμωφ says:

  Θά’χουμε και συνέχεια?

  ‘Ο ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν τόνισε την ανάγκη για συγκροτημένη ‘παγκόσμια δράση’ εναντίον του Μπασσάρ Αλ Άσσαντ για την βίαιη καταστολή, ενώ οι ΗΠΑ καλούν τους πολίτες τους να εγκαταλείψουν αμέσως τη Συρία.
  http://www.theaustralian.com.au/news/world/un-chief-ban-ki-moon-urges-global-action-on-syrias-deadly-crackdown-on-dissent/story-e6frg6so-1226138679318?from=public_rss

 4. Ομπλόμωφ says:

  Εικονικέ, συμφωνούμε. Προσωπικά αηδίασα με την σχεδόν ρατσιστική δυτικοκεντρική αντίληψη που προωθούσαν οι διάφοροι επιτήδειοι στο ίντυ και αλλού περί ‘πληροφόρησης’. Οτιδήποτε προερχόταν από πηγές εκτός ΝΑΤΟϊκών χωρών & συμμάχων (Ρωσία, Λατινική Αμερική, Αφρική κτλ) θεωρείται αυτομάτως ‘αναξιόπιστο’ λόγω ‘συμφερόντων’ και απορρίπτεται, επειδή προφανώς μόνο οι ευρωαμερικάνοι δεν έχουν συμφέροντα σ’αυτόν τον πλανήτη και τα μίντια τους είναι…αξιόπιστα. Α, ναι, τώρα έχουν και το καινούριο κοσκινάκι, το Αλ Τζαζίρα & το Κατάρ, για να ακούνε την αυθεντική φωνή του Τρίτου Κόσμου!

  http://mrzine.monthlyreview.org/2011/forte150911.html
  Ο Maximilian Forte έχει φτιάξει μια ενδιαφέρουσα συλλογή με τις πηγές από ‘wikileaks’ που αποδεικνύουν την αγαστή συνεργασία του Αλ Τζαζίρα με το Στέητ Ντιπάρτμεντ, με πιέσεις σε θέματα ‘αντιαμερικανικού’ περιεχομένου, πρόσληψη ‘δυτικοθρεμμένων’ δημοσιογράφων κτλ, έως και την παραδοχή από αξιωματούχους του Κατάρ για συνδρομή σε ‘ζητήματα ασφαλείας’ του Ισραήλ, πχ
  Qatar Prime Minister hinted in private meetings that Qatar sometimes “helps” Israel’s security service ( http://1D4TW
  September 15, 2011 at 6:55
  bit.ly/noHwfE ) #Wikileaks

 5. Ομπλόμωφ says:

  Βέβαια, ακόμα και τα δυτικά ρεπορτάζ να διάβαζες λίγο προσεκτικά όλο αυτό το διάστημα, η εικόνα της εξαπάτησης φαινόταν καθαρά πίσω απ’την προπαγάνδα.

  Φαντάσου οτι η δημοσιογράφος του CNN που κάλυπτε τη μάχη στη Μπαμπ Αλ Αζιζίγια πάνω στον ενθουσιασμό της είχε πει: ‘αυτή είναι μια μεγάλη στιγμή γι’αυτούς τους Λίβυους…μερικοί απ’αυτούς έχουν ζήσει στη Λιβύη..’ (και μετά πάει να το διορθώσει, ‘αρκετοί έχουν ζήσει στη Λιβύη!) Κόλπος των Χοίρων 2011…
  (πρόσφατα το είχα δει, αν το ψάξω θα το βρω)

  Εικόνα ντροπής από Τρίπολη χθες…(πάντως είχε και ο Καντάφι κάτι φυντάνια…)
  Προσέξτε τη σημειολογία της φωτό, ο Ανρύ Λεβύ μισοκρυμμένος από πίσω.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s