“Ηρεμία επικρατεί στην Τρίπολη”

Η παρακάτω είδηση είναι από τις 7 Μαρτίου αλλά αξίζει να αναφερθεί. γιατί είναι χαρακτηριστική της μεταχείρισης που τυγχάνει το θέμα “Λιβύη”. Παραπληροφόρηση,, λοιπόν, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην πρωτεύουσα της Λιβύης καταγγέλουν Κύπριοι εργαζόμενοι, σύμφωνα με την εφημερίδα “Χαραυγή”. Αναλυτικά, το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας:

Αλλοι 8 Κύπριοι έφθασαν την Κυριακή από τη Λιβύη. Κάποιοι από τους αφιχθέντες στο αεροδρόμιο Λάρνακας στις δηλώσεις τους επιβεβαίωσαν ότι οι πληροφορίες που μεταδίδονται από τα ξένα ειδησιογραφικά πρακτορεία για την κατάσταση που επικρατεί στην πρωτεύουσα της Λιβύης, είναι παραποιημένες. ”Η κατάσταση είναι ήρεμη και όχι όπως την μεταδίδουν τα ΜΜΕ τα όποια το μόνο που κατάφεραν είναι να μεταδώσουν το φόβο σε όλες τις οικογένειες των εργαζομένων στη Λιβύη”, ανέφεραν μεταξύ άλλων. Οπως ανέφεραν, κυκλοφορούσαν χωρίς κίνδυνο στην πόλη και το εργοτάξιο όπου δουλεύουν και σημείωσαν πως ο λόγος που έφυγαν από την Τρίπολη είναι ότι η εταιρεία αποφάσισε να κλείσει το εργοτάξιο μέχρι να αποκατασταθεί η τάξη.

37 Κύπριοι εξακολουθούν να βρίσκονται ακόμα στη Λιβύη. Ο πρέσβης της Κύπρου στην Τρίπολη, Περικλής Στιβαρός σε δηλώσεις στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ ανέφερε ότι εκτός από τον ίδιο και τον πρόξενο, στη Λιβύη παραμένουν άλλοι 22 Κύπριοι οι οποίοι εργάζονται σε εταιρείες κυπριακών συμφερόντων. Οι υπόλοιποι 13 διαμένουν μόνιμα στη Βεγγάζη και την Τρίπολη.

Για την αντιγραφή: υπερπαραπληροφορημένος

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s