Ποια επανάσταση;

Ωραίο σχόλιο από τη no truth zone του athens.indymedia:

3:24μμ, Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Από: ποια επανάσταση ρε;

Aυτό που ξεκίνησε σαν ΄΄επανάσταση΄΄ στη Λιβύη, γιατί ετσι το εδειξαν τα ΜΜΕ ήταν ενα πραξικόπημα διαφόρων πρωην υπουργών του Κανταφι, στρατηγών και φυλάρχων για την ανατροπή του καθεστώτος και την εγκατάσταση ενός νεου. Όταν το παρξικόπημα απέτυχε οικτρά καταλήγοντας σε έναν εμφύλιο πόλεμο όπου οι αντικανταφικοί έχασαν μέσα σε λίγες μέρες όλες τις μάχες υποχωρόντας άτακτα παντού ανακοινώθηκε η απόφαση στρατιωτικής επέμβασης υπέρ τους από ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία, κλπ.

Και σιγά που τους πήρε ο πόνος γιατί στη Λιβύη έχει δικτατορία και σκοτώνονται άνθρωποι. Στην Αίγυπτο, το Μαρόκο, τη Σαουδ. Αραβία, το Κουβέιτ, το Μπαχρειν τι έχει δηλαδή. Ο σουλτανος του Ομαν που σφαγίασε το απελευθερωτικό κίνημα του Ντοφάρ και σφαζει και σήμερα το λαό τι είναι, δημοκρατης; ¨Οχι μονάρχης είναι αλλά πράκτορας! Για αυτό έχει παραχωρήσει όπως και οι λοιποί δυνάστες του αραβικού κόσμου μεχρι τελευταίας σπιθαμής τη γη και τον πλούτο της για βασεις και εκμετάλλευση στους δυτικούς.

Και καθόλου τυχαία βεβαια αυτά δεν τα βλέπουν οι δυτικοί και οι γλείφτες τους εδώ μεσα, μόνο τον Κανταφι βλέπουν γιατί αυτός σε αντίθεση με τους αλλους δυναστες δεν είναι ελεγχόμενος πρακτορας, εδιωξε τις πολυεθνικές και τις βάσεις από τη Λιβύη που θα ξανάρθουν μετα την επικρατηση των Νατοικών και των ντόπιων λακέδων τους, όπως έγινε ήδη στο ΄΄απελευθερωμένο΄΄ Ιρακ.

1274579

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1274579#1274579

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Ποια επανάσταση;

  1. Anonymous says:

    καλό βόλι φίλε και καλό κουράγιο

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s