Επικοινωνία

Advertisements

One Response to Επικοινωνία

 1. Anonymous says:

  Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ

  Χθες 5 Απρίλη, η κυβέρνηση Παπανδρέου ανακοίνωσε το κλείσιμο της ελληνικής πρεσβείας στην Τρίπολη της Λιβύης, δηλαδή την διακοπή των διπλωματικών σχέσεων ανάμεσα στις δυό χώρες.
  Το γεγονός δεν είναι καθόλου τυχαίο.
  Από πολιτική άποψη είναι έξω από τα πλαίσια της απόφασης του Ο.Η.Ε. αλλά και του ίδιου του ΝΑΤΟ. Είναι εναρμονισμένη μόνο με την πολιτική επιθετικότητα του άξονα ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ – ΛΟΝΔΙΝΟ – ΠΑΡΙΣΙ των οποίων την επόμενη φάση των επιχειρήσεων προετοιμάζει για την στρατιωτική κατοχή της ΛΙΒΥΗΣ!!!
  15 μέρες μετά την έναρξη των δολοφονικών βομβαρδισμών της Λιβύης η ιμπεριαλιστική επιχείρηση έχει κυριολεκτικά πλήρως αποτύχει.
  Οι επεμβασίες ξέμειναν από εσωτερικούς συμμάχους «εξεγερμένους» και «επαναστάτες».
  Οι προσπάθειες στρατολόγησης «εξεγερμένων» στο εξωτερικό δεν απέδωσαν και η εισαγωγή τους από Τυνησία και Αίγυπτο μάλλον είναι πενιχρή.
  Οι ομάδες των δοσίλογων στη Βεγγάζη που σφαγιάζουν κάθε Λίβυο πατριώτη, συντηρούνται μόνο από τους μαζικούς βομβαρδισμούς του ιμπεριαλισμού.
  Έτσι η χερσαία στρατιωτική επιχείρηση για την κατάληψη και κατοχή της Λιβύης, φαίνεται νάχει αποφασιστεί σαν η μόνη διέξοδος για τους Αμερικάνους και την ομάδα των πρόθυμων στην Ευρώπη και την περιοχή.
  Όμως γιαυτό πρέπει να παρακαμφθεί ο ΟΗΕ αλλά ακόμη και το ίδιο το ΝΑΤΟ. Αυτό χρεώθηκε από τους Αμερικάνους και ανάλαβε να προωθήσει ο Παπανδρέου ως Ελλάδα κλιμακώνοντας την πολιτική επιθετικότητας ενάντια στην ΛΙΒΥΗ σ΄όλα τα μέτωπα με πρώτη πράξη της νέας φάσης, το κλείσιμο της πρεσβείας στη Λιβύη.
  Έτσι η Ελλάδα εγκλωβίζεται για άλλη μια φορά στην θέση πρακτόρευσης των αμερικανικών συμφερόντων στην Ευρώπη και την περιοχή. Αυτή η θέση την οδήγησε στο Δ.Ν.Τ. και την οικονομικοπολιτική κηδεμονία της Τρόϊκα, αυτή την οδηγεί και σήμερα με γοργούς ρυθμούς στην διαλυτική χρεωκοπία.

  Ο Παπανδρέου, η κυβέρνησή του αλλά και όλες οι πολιτικές δυνάμεις που ενεργητικά ή παθητικά στηρίζουν αυτή την πολιτική, θάναι απολύτως υπεύθυνοι για την κατάρρευση που φαίνεται στον ορίζοντα ως αναπόφευκτη.

  Η απόκρουσή αυτής της πολιτικής είναι πατριωτικό και διεθνιστικό καθήκον μαζί. Είναι καθήκον δημοκρατικό και προοδευτικό.

  ΕΑΜ

  eamgr.wordpress.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s